Keresés

A HC Pointer Kft. állandó szereplője a Dél-dunántúli régióban működő kutatási és fejlesztési programoknak. A társaságunk által fejlesztett szakmai információs rendszereknek, adatbázisoknak elsődleges célja, hogy az egészségügyi ágazat számos területén színvonalas szakmai hátteret biztosítsanak partnereik számára, valamint áttekinthető, gyors és szakmailag hiteles megoldásokat kínáljanak minden érdeklődő számára.

A MEDIRIS gyógyszerinformációs szoftver és adatbázis termékcsalád első programja kezdetben az egészségügyi ágazat dolgozói, szakemberei számára nyújtott tájékoztatást a gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök aktuális információiról, továbbá figyelmeztette őket a gyógyszerek közötti kölcsönhatásokra, valamint alkalmazásuk során az egyes betegcsoportoknál esetlegesen jelentkező veszélyekre.

A gyógyszerkészítmények számának növekedése és a gyógyhatású termékek nagyszámú megjelenése, valamint a gyógyszertáron kívüli gyógyszerforgalmazás során felmerülő hiteles tájékoztatás igénye tette szükségessé, hogy a termékcsalád betegtájékoztató funkcióval is bővüljön.

Szakmai oldalak

Hasznos linkek

 

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés

 

tovább

mediris.hu

Gógyszer, gyógytermék és étrendkiegészítő adatbázis

tovább